Vi feirer… både med glede og med vemod..

Vi feirer… både med glede og med vemod..

Vel, feirer så hardt gjør vi ikke, men….
Blafre
Feirer rett og slett at Lille Hjertet endelig har fått barnehageplass! Det feiret jeg med å kjøpe henne nydelig matboks fra Blafre.
Når vi nå har kjøpt hus i en annen kommune så fikk vi ikke beholde den barnehageplassen vi hadde fått her, men måtte søke der vi flytter. Der rakk jeg jo selvfølgelig ikke hovedopptaket, så vi var prisgitt at noen takket nei, sluttet eller noe.
Og i dag kom brevet med tilbud om plass. På tredjevalget vårt, dessverre. Men vi takker ja til plassen og velger å stå fremdeles i kø for å få plass på førstevalget vårt. Mirakler kan jo skje.
Det er deilig å vite at vi nå har en plass å gjøre av Lille Hjertet når vi begge må jobbe igjen.
Men det er med vemod for mammaen. Hun har litt trøbbel med å godta at det ikke er henne og Lille Hjertet 24/7 resten av livet…. men det blir bra…. det blir bra for henne å få unger å leke med… det blir bra for mamma å gjøre noe annet enn bare det som skjer hjemme…. men vemodig… absolutt.
Men aller først skal vi nyte de siste to månedene sammen i permisjon… og om tre uker kommer pappa etter og vi skal ha 7 deilige uker fri sammen i sommer….