Ett år

I dag er det ett år siden…
IMG_1066
dette bildet ble tatt. Vi hadde akkurat fått den viktigste telefonsamtalen i livet. Nemlig den at en nydelig søt liten jente ventet på oss i Kina. Ei som vi skulle få være så heldige å få være mamma og pappaen til.
5. juli 2011 kl. 13.00 – magisk.

søndag 1. juli 2012

Kremmerhuset

Kremmerhuset

Bloggen til Kremmerhuset fyller ett år i disse tider og de feirer med en flott Give away. Den hiver jeg meg med på i siste liten.

Vel overstått 2-årsdag

For ikke mange dagene sine ble det feiret 2-årsdag her i huset. En meget spesiell dag for oss. For vi fikk ikke feiret 1-årsdagen hennes sammen. Da visste vi nemlig ikke at vi skulle bli en liten familie sammen. Det skulle vi finne ut en uke etter hennes første bursdag.
IMG_5946
Men nå var det altså 2-årsdag. Den ble feiret hjemme med besteforeldre og tante og onkel, samt etpar søskenbarn. Lekekassen måtte sjekkes litt før alle gavene rant inn. Og hvilke gaver!! Aiaiai – den som hadde vært 2 år igjen! Her kom det dukkevogn, stellebord til dukken, babyborndukke, klær til dukka + annet tilbehør, sparkesykkel, bøker og klær. Ingen fare å bli 2 år nei.
IMG_5965
Og med pølsefest, brus, bløtkake og sjokoladekake og på toppen av det hele gèle med vaniljesaus! Ja, da er 2-åringen lykkelig. Og mamma er lykkelig for at akkurat hun ble plukket ut til å være mamma til verdens søteste, flotteste og mest intelligente 2-åringene i hele vide verden (jadda, jeg vet)!
Elsker deg pia mi